267 267 267 267

Geneva Acustica Lounge Radio - Hvit

Dab+ radio med blåtann

Varenr: 100261
2 995,-Stk
-+
2 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

Geneva Acustica Lounge DAB+ radio

Geneva Acustica Lounge Radio kombinerer brukervennlighet, design og suveren lydkvalitet.

Med Acustica Lounge Radio kombineres tidløst design med fantastisk lyd. Kabinettet er trukket i skinn og toppen er skåret ut i et stykke aluminium. Med et 3,5? basselement og en kraftig klasse D forsterker spiller Acustica Lounge Radio både høyt og fyldig med klar mellomtone og diskant. Geneva bruker mye tid på å utvikle lyden i sine produkter noe som kommer tydelig frem i denne helt nye radioen.

I tillegg til DAB-radio har den Bluetooth 4.0 som lar deg strømme musikk i høy kvalitet fra mobile enheter eller PC/Mac. En 3,5mm AUX-inngang på baksiden er også tilgjengelig og alarmklokken lar deg våkne opp til din favoritt radiostasjon hver morgen

Sveitsiske Geneva har gjennom de siste 15 årene designet lydsystemer som fort ble til stilikoner. Dette er produktene for deg som ønsker det ypperste innen industridesign, med tilhørende fantastisk lydkvalitet til en fornuftig penge. Neby er stolt enedistributør av de vakre produktene i Skandinavia. Her finnes alt fra de enkleste radioer du kan ha med deg på terrassen til de større lydmøblene som trives best i større rom.

Egenskaper

Produktinformasjon

Produsent Geneva


Nedlastinger