80 80 80 80

Marantz SR5015 - Sølv

7.2Ch 8K AV Receiver med HEOS

Varenr: 100074
FargeSølvgull
10 999,-Stk
-+
ikke på lager (0 dager)
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

Marantz SR5015 AV-reciver 

Den siste versjonen av HDMI-standarden sitter i alle Marantz AV-mottakere for å sikre at både filmelskere og spillere er helt fremtidssikre. De gir også stil og holdning til stuen din takket være et elegant design. Enten det er en tynn AV-mottaker i middelklassen med kontrollknapper og innganger gjemt bak en klaff foran eller en AV-toppmodell med en eksklusiv sirkulær skjerm - bare se nærmere, du kan praktisk talt høre forskjellen.

Akkurat som du kan forvente av en hvilken som helst Marantz AV-mottaker, legger SR5015 ekstra spesiell oppmerksomhet på lydkvaliteten, og det skaper en veldig oppslukende og rikt detaljert surroundlydopplevelse. Med den nyeste gjeldende tilbakemeldingstopologien og Marantz egenutviklede HD-HD-er, har SR5015 dessuten både kraften og finessen til å overraske og forbløffe. Stream musikk fra ledende tjenester, og lytt til musikk i hele ditt hjem med HEOS innebygd.

Ny utsøkt videoytelse takket være de nyeste HDMI-teknologiene som 8K / 60Hz gjennomkjøring eller oppskalering, eARC, forskjellige HDR-formatstøtte inkludert HDR10 +, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) og Dynamic HDR, så vel som den nyeste spillingen teknologier som 4K / 120Hz pass-through, Variable Refresh Rate (VRR) og Auto Low Latency Mode (ALLM).

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 7 Kanaler
Antall forforsterker-kanaler 7.2
Farge Sølvgull
Produsent Marantz
Riaa Type MM


Nedlastinger