81 81 81 81 81

Marantz SR5015 - DAB - Sort

7.2Ch 8K AV Receiver med HEOS

Varenr: 100075
FargeSort
11 499,-Stk
-+
ikke på lager (0 dager)
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

Marantz SR5015 DAB AV-reciver 

Den siste versjonen av HDMI-standarden sitter i alle Marantz AV-mottakere for å sikre at både filmelskere og spillere er helt fremtidssikre. De gir også stil og holdning til stuen din takket være et elegant design. Enten det er en tynn AV-mottaker i middelklassen med kontrollknapper og innganger gjemt bak en klaff foran eller en AV-toppmodell med en eksklusiv sirkulær skjerm - bare se nærmere, du kan praktisk talt høre forskjellen.

Pakket med de nyeste lyd- og videoteknologiene, løfter SR5015DAB hjemmeunderholdningen til et nytt nivå. Som alle Marantz, er det ekstra spesiell oppmerksomhet på lydkvalitet, og det skaper en veldig oppslukende og rikt detaljert surroundlydopplevelse. Med den nyeste gjeldende tilbakemeldingstopologien og Marantz egenutviklede HDAM-er, har SR5015DAB både kraft og finesse til å overraske og forbløffe. Strøm musikk fra ledende tjenester, lytt til DAB + radio, og opplev musikk i hele ditt hjem med HEOS innebygd.

Ny utsøkt videoytelse takket være de nyeste HDMI-teknologiene som 8K / 60Hz gjennomkjøring eller oppskalering, eARC, forskjellige HDR-formatstøtte inkludert HDR10 +, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) og Dynamic HDR, så vel som den nyeste spillingen teknologier som 4K / 120Hz pass-through, Variable Refresh Rate (VRR) og Auto Low Latency Mode (ALLM).

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 7 Kanaler
Antall forforsterker-kanaler 7.2
Farge Sort
Produsent Marantz
Riaa Type MM


Nedlastinger