83 83 83 83 83

Marantz SR6015 - Sort

9.2Ch 8K AV Receiver med HEOS

Varenr: 100077
FargeSort
17 999,-Stk
-+
ikke på lager (0 dager)
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

Marantz SR6015 AV-reciver 

Den siste versjonen av HDMI-standarden sitter i alle Marantz AV-mottakere for å sikre at både filmelskere og spillere er helt fremtidssikre. De gir også stil og holdning til stuen din takket være et elegant design. Enten det er en tynn AV-mottaker i middelklassen med kontrollknapper og innganger gjemt bak en klaff foran eller en AV-toppmodell med en eksklusiv sirkulær skjerm - bare se nærmere, du kan praktisk talt høre forskjellen.

Kjør utsøkt detaljert hjemmekino med denne kraftige AV6-forsterkeren SR6015. Gled deg over den mest musikalske lyden for alle kilder - fra film, til vinyl, til digital streaming. Det er det perfekte lydutstyret for enhver anledning. Fordyp deg helt i filmer og TV med forhøyet høyoppløselig surroundlyd gjennom Dolby Atmos, DTS: X og IMAX Enhanced. Stream musikk fra ledende tjenester, og lytt til musikk i hele ditt hjem med HEOS innebygd.

Ny utsøkt videoytelse takket være de nyeste HDMI-teknologiene som 8K / 60Hz gjennomkjøring eller oppskalering, eARC, forskjellige HDR-formatstøtte inkludert HDR10 +, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) og Dynamic HDR, så vel som den nyeste spillingen teknologier som 4K / 120Hz pass-through, Variable Refresh Rate (VRR) og Auto Low Latency Mode (ALLM).

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 9 Kanaler
Antall forforsterker-kanaler 11.2
Farge Sort
Produsent Marantz
Riaa Type MM


Nedlastinger