87 87 87 87 87 87 87

Marantz SR8015 - Sort

11.2Ch 8K AV Receiver med HEOS

Varenr: 100081
FargeSort
37 999,-Stk
-+
ikke på lager (0 dager)
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

Marantz SR8015 AV-reciver 

Den siste versjonen av HDMI-standarden sitter i alle Marantz AV-mottakere for å sikre at både filmelskere og spillere er helt fremtidssikre. De gir også stil og holdning til stuen din takket være et elegant design. Enten det er en tynn AV-mottaker i middelklassen med kontrollknapper og innganger gjemt bak en klaff foran eller en AV-toppmodell med en eksklusiv sirkulær skjerm - bare se nærmere, du kan praktisk talt høre forskjellen.

Marantz har lenge satt standarden for AV-forsterkere som kombinerer hjemmekinoens dyktighet med den mest musikalske lyden, og SR8015 tar denne muligheten til enestående nivåer. Opplev den svimlende effekten av lydkvalitet, som ganske enkelt er en berusende blanding av uanstrengt kraft, fantastisk detalj og oppsiktsvekkende dybde. Denne flaggskip AV-forsterker markerer høydepunktet i Marantz byggkvalitet med en sentralt montert toroidal transformator, kobberbelegg og en symmetrisk monolitisk design.

Ny utsøkt videoytelse takket være de nyeste HDMI-teknologiene som 8K / 60Hz gjennomkjøring eller oppskalering, eARC, forskjellige HDR-formatstøtte inkludert HDR10 +, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) og Dynamic HDR, så vel som den nyeste spillingen teknologier som 4K / 120Hz pass-through, Variable Refresh Rate (VRR) og Auto Low Latency Mode (ALLM).

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 11 Kanaler
Antall forforsterker-kanaler 13.2
Farge Sort
Produsent Marantz
Riaa Type MM


Nedlastinger