Pro-Ject VC-S2 ALU Platevasker Pro-Ject VC-S2 ALU Platevasker Pro-Ject VC-S2 ALU Platevasker Pro-Ject VC-S2 ALU Platevasker Pro-Ject VC-S2 ALU Platevasker Pro-Ject VC-S2 ALU Platevasker

Pro-Ject VC-S2 ALU

Platevasker

Varenr: 101185
6 999,-Stk
-+
1 på lager
ProduktinformasjonNedlastingerTilbehør
Produktinformasjon

Pro-Ject VC-S2 platevasker

 

VC-S2 ALU tar platespillerrengjøring til nye nivåer. Aluminiumsoverflaten til VC-S2 ALU er svært slitesterk og tåler større mengder væskeutslipp uten at det reduserer finishen.

VC-S2 ALU er superkraftig og rengjør plater på så lite som en eller to rotasjoner. De aller beste resultatene oppnås med en rotasjon fremover etterfulgt av en bakover. Den snur dreieretningen innen 2 sekunder per rotasjon, noe som er omtrent 3 ganger raskere enn sammenlignbare rengjøringsmaskiner. Resultatet er en mye raskere og mer effektiv rengjøringsprosess. Den forbedrede motoren har lang levetid. En ny aluminiumsklemme forsegler platespilleretiketten fra rengjøringsvæske og unngår skade på etiketten. Den robuste metallarmen er enkel å bruke, mekanisk stabil og fokuserer all sugkraft direkte på platespilleroverflaten.

 

En stor intern beholder (2,5 liter) samler opp brukt væske og tømmes enkelt. Ved bruk av Wash-IT rengjøringsløsning vil væsken også fordampe i beholderen, noe som betyr at beholderen nesten aldri trenger å tømmes selv etter rengjøring av tusenvis av plater. Den viser fyllekapasitet og garanterer ingen søl av brukt rengjøringsvæske. Vår miljøvennlige og ikke-alkoholholdige vinylrengjøringskonsentrat, Wash-IT, gir svært gode rengjøringsresultater og reduserer statisk ladning, slik at slitasje på platen og stiften blir betydelig redusert.

 

 

 

Aluminiumskabinettet til VC-S2 ALU utmerker seg med solid byggekvalitet. Den økte størrelsen tillater stillere drift og forbedret håndtering av platen og påføringen av rengjøringsvæske. Med mange praktiske funksjoner og utmerket mekanisk drift, kombinerer VC-S2 ALU effektivt appell fra industriell design med en enkel løsning for flott lyd fra dine vinylplater.

 

• Nytt aluminiumskabinett for en mer stille drift
• Aluminiumsoverflaten er i stand til å tåle søl av rengjøringsvæske uten å svekke chassiset
• Superraske og supersterke rengjøringsegenskaper
• Overlegen motor for lang levetid
• 2,5 liters tank som nesten aldri trenger å tømmes
• Fjerner rengjøringsvæske (Wash it) restefritt på 1-2 rotasjoner
• Miljøvennlig ikke-alkoholholdig rengjøringsvæske renser effektivt og fjerner statisk elektrisitet fra vinylplater
• Ny aluminiumsklemme forhindrer skade fra rengjøringsvæske
• Høykvalitets byggekvalitet for forbedret brukervennlighet

 

Rengjøringshastighet: 30 RPM
Inkluderte tilbehør:
Børste
Støvsugerarm
Selvklebende strips til armen
Aluminiumsklemme
Wash it (100 ml)
500 ml blandeflaske
Strømkabel
Strømtilkobling: 110/120 eller 230/240 Volt 50 eller 60 Hz
Strømforbruk: 230V/800W, 120V/650W
Dimensjoner: 415x325x272 mm (B x H x D)
Vekt: 8,0 kg
 

 


Historien om Pro-Ject

Pro-Ject ble grunnlagt i 1991, på et tidspunkt da CD-er og CD-spillere var i ferd med å ta over markedet. Deres mål var å tilby den beste analoge lydopplevelsen til en rimelig pris. På denne tiden var digitale lydmedier i ferd med å overta, og vinyl ble erklært utdatert og dødt. Men Heinz Lichtenegger trodde fortsatt på den enkleste og beste måten å nyte musikk på - ved hjelp av platespillere.

 

Vår ambisjon er å få så mange som mulig interessert i den fantastiske hobbyen som høykvalitetslyd representerer, og å levere en virkelig stereolydopplevelse til en så lav pris som mulig. Det beste stedet å starte er med en skikkelig platespiller. Vi ønsker å gi kundene tilbake retten til å velge det de trenger, uten å blåse opp produktene våre med unødvendige funksjoner.

 

Her hos Pro-Ject jobber vi hardt for å skape fantastiske produkter med enestående verdi. Vi bruker kun de beste komponentene til prisen og produserer våre håndlagde varer kun i Europa. Med et blikk for fremtidige trender prøver vi alltid å tilpasse oss markedets behov.

Vår lidenskap og drivkraft har blitt anerkjent av mange anerkjente magasiner. Vi har vunnet flere priser fra den anerkjente HiFi-pressen for våre platespillere og elektroniske produkter opp gjennom årene. Våre produkter har også blitt brukt i utallige TV-show og filmer.

 

Med toppmoderne teknologi og maskiner kan vi skape visuelt imponerende produkter uten å miste fokus på de fineste detaljene. Vi samarbeider tett med partnere fra musikkbransjen, som Universal Music Group (The Beatles), Third Man Records (Jack White), The Rolling Stones, Parov Stelar og den verdenskjente Hard Rock Café. Mange bransjeledere samarbeider også med oss, som for eksempel Wienerfilharmonikerne og Ortofon for deres jubileum. Sammen med disse partnerne skaper vi spesielle, begrensede utgaver av produktene våre for å gi kundene enda flere valgmuligheter.

 

 

Nedlastinger
Tilbehør