210 210 210

Rotel A12 Sølv

Klassisk stereoforsterker

Varenr: 100204
FargeSølv
10 995,-Stk
-+
Velg varianter...
ikke på lager (0 dager)
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel A12 integrert forsterker

Rotel sin A12 er en meget allsidig integrert forsterker. Med en mengde tilkoplinger, både digitale og analoge, blir dette et forsterker som passer inn de fleste steder. Perfekt til større bokhyllehøyttalere men kan også drive mindre gulvstående.

Rotel A12 byr på 2×60 watt i 8 Ohm, klasse A/B. Du kan kople til en Mac/PC via USB og strømme eller spille av musikkfiler i tapsfri kvalitet, opptil 24bit/192kHz. Oppgrader TV-lyden via en av de to optiske inngangene. Her fins også to stk coax-innganger for digitale lydkilder, Inngang for platespiller med MM-pickup og Bluetooth aptX for trådløs tilkopling. A12 tilbyr styring via app på telefon/nettbrett når den er koplet sammen med en Rotel T-14 tuner/nettverksspiller.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Effekt i Watt (RMS) 60
Farge Sølv
Integert DAC Ja
Produsent Rotel
Riaa Type MM


Nedlastinger