213 213 213

Rotel RA-1572 Sort

Klassisk stereoforsterker

Varenr: 100207
FargeSort
17 995,-Stk
-+
3 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel RA-1572 integrert forsterker

RA-1572 er en integrert forsterker med mange muligheter som betyr at den koples til, så å si, alle typer av lydkilder. Stilrent klassisk Rotel-design. Spill høyoppløste lydfiler, strøm musikk enkelt via Bluetooth eller lytt til vinylsamlingen.

RA-1572 Integrert forsterker kombinerer styrkene til den prisvinnende modellen RC-1590 forforsterker og kraften til RB-1552 MkII effektforsterker i et elegant chassis. Med 120 watt per kanal (klasse A/B), kan RA-1592 enkelt drive store høyttalere. Rotels egenproduserte toroidal trafo er et nøkkelelement i strømforsyningen som også inneholder spesialtilpassede slit-folie kondensatorer. Slit-folie er en type kondensator som lades opp og ut ekstremt hurtig, noe som bl.a. bidrar til god kontroll og dynamikk. Dette resulterer igjen til at forsterkeren enkelt håndterer selv de mest komplekse musikkstykker.

Forforsterkerdelen i RA-1572 rommer den sterke 32-bit/768kHz AKM digital/analog-omvandleren (DAC) og analoge kretser av høyeste kvalitet. DAC´n og de andre kretsene støtter et stort utvalg av lydkilder, inkludert DSD-kompatibel PC-USB (24-bit/192kHz), 2 koaksial, 2 optisk, integrert aptX® Bluetooth og USB-inngang for iOS på frontpanelet. For vinylelskere er det en phono (MM) inngang i tillegg til en balansert (XLR) inngang og 3 analoge RCA-innganger. Uttak til hodetelefoner er også på plass.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Effekt i Watt (RMS) 120
Farge Sort
Integert DAC Ja
Produsent Rotel
Riaa Type MM


Nedlastinger