239 239 239

Rotel RCD-1572 - Sort

CD-spiller

Varenr: 100233
FargeSort
10 995,-Stk
-+
Velg varianter...
2 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel RCD1572 CD-spiller

RCD1572 er en stabil CD-spiller av meget høy kvalitet. Med tilkoblinger som XLR og optisk sørger man uansett for å overføre signaler på best mulig måte til ekstern DAC eller forsterker.

Siden 1982, da CDen ble introdusert, har Rotel forbedret teknologi og utviklet kretsløp for å gi deg ekstraordinær lyd fra den kjente sølvplaten. Siden de fleste musikkelskere har en betydelig samling kompakte plater, er en CD-spiller av høy kvalitet fortsatt en viktig del av de fleste musikksystemer. RCD-1572, den enestående CD-spilleren i Rotels 15-serie, fokuserer nøye forbedringer for å avdekke selv de mest subtile nyansene som er begravet i en CDs pit-spiral.

RCD-1572 løfter ytelsen ved å bruke en spesialdesignet og bygget CD-mekanisme sammen med andre kretsforbedringer. En av RCD-1572s viktigste funksjoner er Wolfson WM8740 digitalt filter / stereo digital-til-analog-omformer. Opprinnelig utviklet for kilder med høy oppløsning, er det et produkt av omfattende forskning og testing i den virkelige verden, og behandler digitale signaler med en lengde på opptil 24 bits ved samplingshastigheter fra 8 kHz til 192 kHz.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Farge Sort
Produsent Rotel
SA-CD Kompatibel Nei


Nedlastinger