124 124 124 124 124

SVS Prime Pinnacle Tower - Sort ask stk

Gulvstående høyttaler

Varenr: 100118
10 999,-Stk
-+
10+ på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

SVS Prime Pinnacle gulvsående høyttaler

Lyd i verdensklasse for alle

Den ultimate uttrykk for hva SVS søkt å skape med høyttalerne Prime-serien er illustrert i Prime Pinnacle. Audiofile raffinement og musikalitet uten å ofre et bredt dynamisk rekkevidde, dyp, uanstrengt bass og all spenningen til en høyttaler i verdensklasse.

Akustiske ingeniører i SVS brukte mer tid på å ytre Prime Pinnacle enn noen høyttaler i SVS-historien, i stor grad for å lage en høyttaler som var like egnet til å imøtekomme kravene fra både kresne audiofiler og hardcore hjemmekino fans. For å gå enda lenger, ble Prime Pinnacles skapdesign laget for å blandes sømløst og høres fantastisk ut i ethvert lyttemiljø.

Fremførelse i verdensklasse i både en to-kanals HiFi-stereo eller et oppslukende surroundlydsystem for hjemmekino. Prime Pinnacle er enestående i sin klasse og godt utenfor.


Den helt nye driveren har førstegangs 5,25-tommers mellomtone og trippel woofer-design med 1-tommers aluminium dome-diskant for å avsløre høydepunkter med dyp, romaktiverende bass og skarp dynamikk på alle lyttenivåer. SoundMatch 3-veis crossover opprettholder presis nøyaktighet og silkemyk overganger med ekspansiv lydbilde og presis bildebehandling for størst mulig "sweet spot".

Egenskaper

Produktinformasjon

Farge Sort
Produktserie SVS Prime Høyttalerserie
Produsent SVS


Nedlastinger