125 125 125 125 125

SVS Prime Pinnacle Tower - Pianosort stk

Høyttaler til hjemmekino eller stereo

Varenr: 100119
11 999,-Stk
-+
2 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

SVS Prime Pinnacle gulvsående høyttaler

Lyd i verdensklasse for alle

Den ultimate uttrykk for hva SVS søkt å skape med høyttalerne Prime-serien er illustrert i Prime Pinnacle. Audiofile raffinement og musikalitet uten å ofre et bredt dynamisk rekkevidde, dyp, uanstrengt bass og all spenningen til en høyttaler i verdensklasse.

Akustiske ingeniører i SVS brukte mer tid på å ytre Prime Pinnacle enn noen høyttaler i SVS-historien, i stor grad for å lage en høyttaler som var like egnet til å imøtekomme kravene fra både kresne audiofiler og hardcore hjemmekino fans. For å gå enda lenger, ble Prime Pinnacles skapdesign laget for å blandes sømløst og høres fantastisk ut i ethvert lyttemiljø.

Fremførelse i verdensklasse i både en to-kanals HiFi-stereo eller et oppslukende surroundlydsystem for hjemmekino. Prime Pinnacle er enestående i sin klasse og godt utenfor.


Den helt nye driveren har førstegangs 5,25-tommers mellomtone og trippel woofer-design med 1-tommers aluminium dome-diskant for å avsløre høydepunkter med dyp, romaktiverende bass og skarp dynamikk på alle lyttenivåer. SoundMatch 3-veis crossover opprettholder presis nøyaktighet og silkemyk overganger med ekspansiv lydbilde og presis bildebehandling for størst mulig "sweet spot".

Egenskaper

Produktinformasjon

Farge Piano Sort
Produktserie SVS Prime Høyttalerserie
Produsent SVS


Nedlastinger