6 6 6 6 6 6 6 6

Geneva Touring S+ Sort

Liten Reiseradio

Varenr: 100000
FargeSort
2 599,-Stk
-+
Velg varianter...
20+ på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

Geneva Touring S+ Bærbar DAB+ radio

Touring S+ er en lettbetjent DAB+ radio med funksjonene du behøver. Fantastisk lydkvalitet. Forhåndslagring av seks stasjoner på både DAB+ og FM. I tillegg kan du strømme lyd trådløst fra mobile enheter via Bluetooth. Lekkert innpakket i aluminium og skinn og 20 timer batteritid. Super på kjøkkenbenken, på hytta eller på tur.

Liten i størrelse.

Stor på lyd.Ikke la den lille størrelsen lure deg. Geneva Touring S+ har forbedret modellen med forsterket bass, nye høyttalerelementer og en ny forsterker.  Den kan spille opp til 100 dB og gir et bredt, kraftig og fyldig lydbilde, spesielt designet for radio. Krystallklare stemmer og detaljrik lyd av instrumenter gir deg live-følelsen rett inn stuen. Det er mulig det er den minste DAB+- radioen på markedet, men med et såpass oppgradert og balanserte lydbilde, gir den et enormt inntrykk.

Design

Touring/S+ har et tidløst design og passer inn i et hvert hjem. Designet har vært utviklet gjennom mange år for å komme frem til det perfekte resultatet -  Hver enkelt knapp er inngravert med laser og er direkte knyttet til musikken, og den solide aluminiumen pakket inn i slitesterkt skinn foredler følelsen av gjennomgående kvalitet.

Egenskaper

Produktinformasjon

Farge Sort
Produsent Geneva


Nedlastinger