412 412 412 412 412 412 412 412 412 412 412 412

KEF KC62 Hvit

Kompakt Subwoofer

Varenr: 100406
FargeHvit
16 999,-Stk
-+
Velg varianter...
20+ på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

KEF KC62

Er en utrolig kompakt subwoofer som leverer mektig, dyp og presis bass for en spennende og oppslukende musikk-,film- og spillopplevelse! Laget med KEFs inovative løsninger, inkludert den banebrytende UniCore teknologien. Subben er på størrelse med en fottball og har to 6.5" "force-cancelling" elementer med 1000" RMS med spessielt designet klasse D forsterkere!

Ikke la størrelsen lure deg!
Dyp og kraftfull bass er ikke lenger bare for de store, breskuldrede, massive subwooferne. KC62 er David til deres Goliath; en ultrakompakt subwoofer kapabel til å levere nøyaktig, dyp bass for en omsluttende musikk-, film- og spillopplevelse tross dens beskjedne dimensjoner. Og akkurat som David vant over Goliath, gjør KC62 det samme og gjør de andre subwooferne til gamle utdøende dinosaurer!

 

1000W RMS - Skru opp kraften!
KC62s doble drivere er dreved av en 1000W RMS (2x500w), spessielt designet klasse D, forsterker. Den sørger for eksepsjonelle nivåer av kontroll og evnen til å levere store mengder strøm når det trengs, for eks midt i all action i yndlingsfilmen din.

Presis, dypbass med hastighet og kraft.
Nøyaktighet er et KEF-kjennemerke enten det er i full-range høyttalere eller i subwoofere dedikert til å levere sensasjonell bass. en rekke inovative teknologier kommer sammen for å sikre KC62s nøyaktighet i bassen, inkludert P-Flex oppheng for presis elementbevegelse. Og Smart Distortion Control teknologi som reduserer forvrengning, mens ytelsen maksimeres via KEFs Music Inegrity Engine!

P-Flex ( aka Origami oppheng)
P-Flex elementoppheng har et unikt plissert dessign inspirert av origami, den japanske kunsten å brette papir. P-Flex er konstruert for bedre å motstå det akustiske trykket i kabinettet sliat at elementet kan bevege seg mer preist sammenlignet med tradisjonelle opphengsdesign. Resultatet er dypere bass, og en mer nøyaktig og detaljert bassgjengivelseEgenskaper

Produktinformasjon

Effekt i Watt (RMS) 1000
Farge Hvit
Produsent KEF


Nedlastinger