72 72 72 72

Marantz SA-10 - Sølv

SACD / CD-spiller med USB DAC

Varenr: 100066
FargeSølvgull
79 999,-Stk
-+
ikke på lager (0 dager)
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

Marantz SA-10 CD-spiller 

Den nye Marantz SA-10 er den siste modellen i en serie avanserte spillere som strekker seg helt tilbake til fødselen av CDen: Den originale CD-63, som ble lansert i 1983, var den første high-end performance tuned CD spiller, og den kompetansen har fortsatt å utvikle seg i mer enn 30 år. SA-10 SA-10 er designet for å sette nye standarder, enten det er med musikk fra en CD, eller filer streamet fra en datamaskin, og bli den nye referansen innen digital lyd.

For å oppnå det er SA-10 et helt nytt design som trekker frem all opplevelsen i å lage fantastiske lydende spillere som Marantz har, men med stort sett hver eneste del redesignet. Det innebærer både innovasjon og unik tenking, alt for å få best mulig ytelse på tvers av et bredt spekter av digitale lydformater. Den nye modellen er en eksepsjonell spiller for både CD og SACD, men kan også spille musikk i høy oppløsning fra plater brent på en datamaskin, samtidig som den er en high-end digital-analog-omformer (DAC) for musikk lagret på en datamaskin.

Fra den nye unike disktransporten som er designet for denne spilleren, til fullstendig omtenkning av hvordan digitale lyddata blir konvertert til analoge signaler. SA-10 er en "fra bunnen av" ny design - resultatet av nøye forskning, utvikling og lytting i Marantz 'spesialbygde lytterfasiliteter. Det er symptomatisk for måten Marantz alltid har gjort ting: Mens målet alltid er den mest elegante konstruksjonen, er det alltid lyttetesten som er den endelige dommeren. Det har alt å gjøre med uttrykket som går gjennom hjertet i alt selskapet gjør: "Fordi Music Matter - Fordi Music betyr noe"  

Egenskaper

Produktinformasjon

Farge Sølvgull
Produsent Marantz
SA-CD Kompatibel Ja


Nedlastinger