436 436 436 436

McIntosh MC2301

Rør Mono Effektforsterker

Varenr: 100430
159 999,-Stk
-+
ikke på lager (0 dager)
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

McIntosh MC2301

Med kravene fra store kor og klassist, til "rock and roll", leverer MC2301 den mest liveaktige og dynamiske lyden noen gang fra en McIntosh rørforsterker. Med en utgangseffekt på 300 Watt, levrer den nok til å drive de mest tungdrebne høyttalere. Og takket være den patenterte "Unity Coupled Circut" ungangstrafo leverer den fulle 300 watt i både 2, 4 og 8 ohm.

MC2301 er den første McIntosh forsterkeren som bruker "Quad Balanced" design for å kanselere støy som introduseres i lydsignalet mellom forforsterkeren og høyttalerkablene. Den er praktisk talt fri for støy og uønsket forvregning. Dette gir et signal til støyforhold på mindre enn 117dB!

Den har også Power Guard®, som monitorerer og justerer input signalet med lysetshastighet og gjør live justeringer for å hindre stygge og skadelige topper i signalet. så du kan spille høyere uten å være redd for å sprenge høyttalerne dine!

Og Sentry Monitor™ som er en "sikringsløs" kortslutningsbeskyttelse som slår av utgangseffekten før spenningen passerer trygge nivåer og resetter seg automatisk så du slipper når faren er over, så du kan omgås(les støvsuge rundt, eller koble av og på) høyttalerne og høyttalerkablene dine uten å være redd for å kortslutte forsterkeren din!

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler Mono blokker
Effekt i Watt (RMS) 300
Produsent McIntosh


Nedlastinger