447 447 447 447 447 447 447 447

McIntosh MI128

8 kanals innstalasjons forsterker

Varenr: 100441
45 999,-Stk
-+
2 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

McIntosh MI128

For deg som ønsker eksepsjonell "McIntoshlyd" i alle rom! Den allsidige MI128 er en 8 kanals klasse-D forsterker som leverer 120W i 8 ohm og 150w i 4 ohm. Dette får den til ved hjelp av meget sofistikert "closed loop digital switching" forsterkere, med ekstremt kraftige strømforsybinger for å levere nivåer skjeldent hørt fra multikanals forsterkere for instalasjon.

Den har en lekker formfaktor som gjør den lett å plasere med 2U rack montering via de inkluderte monteringsbrakettene. Som en veldig effektiv klasse-D Forsterker trenger den ikke bråkete vifter for å holde seg innenfor dens opperasjonstemratur.

På front panelet har man åtte multifargede LED indikatorer som gir status per kanal. på baksiden har man alt man trenger av buser, digitale og analoge inganger, volumkontroller og hendig topols phoenix style "push-in" høyttalerterminaler som gjør det lett å koble til høyttalerkablene.

Den har også "Loudspeaker Guard" som er klasse-D varianten av Powerguard, om monitorerer og justerer input signalet med lysetshastighet og gjør live justeringer for å hindre stygge og skadelige topper i signalet. så du kan spille høyere uten å være redd for å sprenge høyttalerne dine!

Og selvfølgelig Sentry Monitor™ som er en "sikringsløs" kortslutningsbeskyttelse som slår av utgangseffekten før spenningen passerer trygge nivåer og resetter seg automatisk så du slipper når faren er over, så du kan omgås(les støvsuge rundt, eller koble av og på) høyttalerne og høyttalerkablene dine uten å være redd for å kortslutte forsterkeren din!

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 8 Kanaler
Effekt i Watt (RMS) 120
Produsent McIntosh


Nedlastinger