220 220

Rotel RB-1582MKII Sølv

Stereo effektforsterker

Varenr: 100214
FargeSølv
18 995,-Stk
-+
Velg varianter...
2 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel RB-1552MKII integrert forsterker

RB1582MK2 er kraftig stereoforsterker som vil kunne sparke liv i krevende høyttalere. Kan f.eks. brukes til å drive fronter i et hjemmekino-oppsett. Med 2×200 watt (klasse A/B) blir musikk og filmopplevelser en fryd.

Rotels neste største stereoforsterker på 200 Watt per kanal gir den enorme strømmen til å kjøre de aller største Hi-Fi-systemene uten problemer. Og i likhet med sin mindre bror, har RB-1582 MkII blitt designet for å utmerke seg med å løse de subtile detaljene i musikk, samt for å levere det kjerne som kreves for ekstremt dynamiske passasjer. Det er i stand til å oppnå dette vanskelige doble kravet på grunn av den nøye oppmerksomheten som er lagt på kretsdesign og valg av deler.

RB-1582 MkIIs high-end ytelse begynner med en ekstremt stor toroidetransformator kombinert med totalt 60.000 µF lagringskapasitet i spesielle "slit folie" kondensatorer for å gi fullstendig stabil kraft til utgangstrinnet. Slitfoliekondensatorer har muligheten til å lade og utlaste ekstremt raskt, og derved sikre signalfidelitet under orkestrale crescendoer eller repeterende trommeslag, for eksempel. Både venstre og høyre kanalkonstruksjon er lagt ut i en monoblokkdesign (etter den toroidetransformatoren), og all jording avsluttes i et stjernemønster på en kobberjordplate for å sikre lite signal til støy. Utgangstrinnet er et diskret design som består av 10 bipolare transistorer med høy strøm per kanal. Inngangsmulighetene består av både balanserte XLR og ubalanserte RCA-kontakter.

RB-1582 MkII stereoforsterker er enda et enestående eksempel på Rotels balanserte designkonsept og vil danne hjertet til et veldig imponerende stereo- eller hjemmekinoanlegg i årene som kommer.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 2 Kanaler
Effekt i Watt (RMS) 200
Farge Sølv
Produsent Rotel


Nedlastinger