222 222

Rotel RB-1590 Sølv

Stereo effektforsterker

Varenr: 100216
FargeSølv
31 999,-Stk
-+
Velg varianter...
4 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel RB-1590 integrert forsterker

Dette er effektforsterkeren for deg som ønsker både krefter i overflod og musikalitet. Med sine 2x350W kan RB1590 drive det aller meste.  

RB1590 er Rotels største effekttrinn og leverer massive 2x350W i 8 Ohm (klasse A/B). Her finner man selvfølgelig Rotels egne strømforsyning (2 stk) som sørger for at strøm som kreves leveres med overskudd. Kondensatorer produsert av britiske BHC capacitors er kjent for ekstremt hurtig opp- og utladningstid. Dette gjør at RB1590 håndterer store spenn i lydbildet, som f.eks. lydspor på film eller klassisk musikk, uten problemer. Hver kanal er bygget fullstendig skjermet fra den andre. Her kan man velge enten RCA- eller XLR-inngang. Overspenningsvern sørger for å beskytte komponentene om belastningen skulle bli for stor. Dette er forsterkeren, ikke bare for deg som ønsker mye krefter, men også en forsterker som leverer på topp musikalsk.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 2 Kanaler
Effekt i Watt (RMS) 350
Farge Sølv
Produsent Rotel


Nedlastinger