226 226 226

Rotel RC-1590 Sølv

Stereo Forforsterker

Varenr: 100220
FargeSølv
18 995,-Stk
-+
Velg varianter...
ikke på lager (0 dager)
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel RC-1590 forforsterker

RC-1590 er en avansert stereo forforsterker. Her er mulighetene mange med et bredt spekter av tilkoplingsmuligheter – også balansert. En førsteklasses DAC sørger for håndteringen av høyoppløste digitale lydfiler. Dette er forforsterkeren for den kresne lytteren.

I forforsterkerdelen RC1590 sitter en 32-bit/768kHz  DAC fra AKM. Den og de andre kretsene støtter et stort utvalg av lydkilder, inkludert DSD-kompatibel PC-USB (24-bit/192kHz), 3 koaksial, 3 optisk, integrert aptX® Bluetooth og USB-inngang for iOS på frontpanelet. For trofaste tilhengere av vinyl er det en phono (MM) inngang i tillegg til balansert (XLR) inngang og 3 analoge RCA-innganger. RC-1590 har separate strømforsyninger for digitale og analoge kretser. Mye arbeid har vært lagt ned for å få støygulvet lavt og detaljene i musikken fram – noe Rotel har lykkes med.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Farge Sølv
Integert DAC Ja
Produsent Rotel
Riaa Type MM


Nedlastinger