229 229

Rotel RMB-1512 Sort

Multikanals effektforsterker

Varenr: 100223
FargeSort
29 999,-Stk
-+
Velg varianter...
3 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel RMB-1512 Multikanals effektforsterker

Rotel RMB1512 12×100 watt for f.eks. drift av innfellingshøyttalere i et multiroomsystem eller som forsterker for surroundhøyttalere i et hjemmekinooppsett. En meget fleksibel effektforsterker med mange bruksområder.  

RMB-1512 er en 12-kanals effektforsterker med hele 100 watt pr kanal som kan dekke mange forskjellige behov. La den være en del av et hjemmekinooppsett eller distribuere lyd til et multiroomsystem. Den leveres med feste for rackmontering. Klasse D forsterkerteknologi gjør at den ikke utvikler mye varme slik at den kan monteres på steder med lite lufting. Man kan drive den i mono eller stereo, dele opp i soner eller linke inngangene sammen. Mulighetene er mange. I tillegg kan man velge mellom normal høyttalertilkopling eller “Phoenixtilkopling”. 12V trigger og “signal sense” betyr at man ikke behøver fysisk å skru av og på.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 12 Kanaler
Effekt i Watt (RMS) 100
Farge Sort
Produsent Rotel


Nedlastinger