231 231

Rotel RMB-1555 Sort

Multikanals effektforsterker

Varenr: 100225
FargeSort
18 999,-Stk
-+
Velg varianter...
3 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel RMB-1555 Multikanals effektforsterker

RMB1555 er en kraftig 5-kanals effektforsterker (120W pr kanal) klasse A/B beregnet for hjemmekino, men leverer også meget bra på musikk. Stor strømforsyning og store kondensatorer sørger for god dynamikk og vil lett drive et medium stort 5.1 surroundsystem eller kan spille en rolle et større system.

RMB-1555 er en bemerkelsesverdig flerkanalsforsterker med kraftuttak konservativt vurdert til 120 Watt per kanal i 8 ohm (alle drevne kanaler!). Med alle de bortsett fra de mest krevende høyttalerne i ekstraordinært store rom, utøver RMB-1555 den slags nøyaktige kontroll som presenterer både nyanse og bombast riktig fra de svakeste fløyttoner til den underjordiske brummen av en nærliggende apokalypse.

RMB-1555 benytter en kraftig, toroidetransformator som er tilpasset diskrete utgangstransistorer med sin høyere termiske stabilitet og frihet fra de utformede kompromissene som kjennetegner deres integrerte kretsfettere. Class AB-forsterkerkonfigurasjonen sikrer den beste balansen mellom effekt og termisk effektivitet.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 5 Kanaler
Effekt i Watt (RMS) 120
Farge Sort
Produsent Rotel


Nedlastinger