9394 9394 9394

Rotel RSP-1576 MKII Sort

Hjemmekinoprosessor

Varenr: 101221-BV
39 999,-Stk
-+
ikke på lager (0 dager)
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel RSP-176 Hjemmekinoprosessor

Rotel RSP-1576 er spesialdesignet og konstruert for både musikk- og filmelskere. Denne Surround Sound-prosessoren inkluderer det siste innen lyd- og videoteknologi, inkludert HDMI 2.0 4K / UHD 60Hz HDR-video, Audio Return Channel, aptX CD-kvalitet trådløs streaming og doble Texas Instruments DSPer som støtter Dolby Atmos og DTS: X.

Rotel-ingeniørene utnyttet over 55 års designerfaring, og designet en flerkanals forforsterker som kunne dekode alle populære lydformater. De 2 DSP-ene og en rekke 6 Wolfson 24-bit / 192 kHz audiofile DAC-er støtter konfigurasjonsalternativer fra 5.1 til et komplett Dolby Atmos 7.1.4 hjemmekinoanlegg. Det er 12 kanaler med RCA-lydutganger for en fullstendig tilpasset installasjon.

Arkitekturen til RSP-1576 inkluderer individuelle lyd- og videobehandlingskretser med nøye oppmerksomhet mot signalrute som sikrer høyest ytelse i klassen. Sonikkretsene ble innstilt i Storbritannia av det akustiske ingeniørteamet for å sikre at RSP-1576 reproduserer lyd nøyaktig fra dynamikken i store filmer til de subtile nyansene begravet dypt med en orkesterkonsert.

Utvalget av kildeinnganger inkluderer koaksial (3), optisk (3), PC-USB (24-bit / 192 kHz), iPod, aptX Bluetooth, RCA Analog og Moving Magnet phono-inngang for vinylentusiaster. RSP-1576 leveres med et komplett utvalg av tilpassede installasjonsalternativer, inkludert RS232 og IP-kontroll, IR-mottakerinngang, IR-ekstern repeaterutgang, 10-bånds parametrisk EQ for romutjevning og programvareoppdateringer tilgjengelig via USB foran eller over internett. Oppsettmenyen er tilgjengelig både på HDMI-utgangen og på den integrerte VFD-skjermen, og gir enkel tilgang til alle konfigurasjonsalternativer.

Støttet av et komplett utvalg av Rotel Class AB-forsterkere fra 120 watt til 350 watt i 2 Chanel og 5 kanalsalternativer, gir RSP-1576 utallige timer med underholdning.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Farge Sort
Produsent Rotel


Nedlastinger