233 233 233

Rotel RMB-1585 Sort

Multikanals effektforsterker

Varenr: 100227
FargeSort
32 999,-Stk
-+
Velg varianter...
4 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel RMB-1585 Multikanals effektforsterker

RMB1585 er en meget kraftig 5-kanals effektforsterker (200W pr kanal) klasse A/B beregnet for å drive tyngre hjemmekino-oppsett. Solid dynamikk, som kreves til filmlyd, leveres av Rotels egenproduserte strømforsyning. RMB1585 leverer også meget godt på musikk takket være klasse A/B design så dette er en god allroundforsterker. XLR og RCA-tilkobling for å kunne matche alt av forforsterkere.

RMB-1585, Rotels nye flaggskip-teaterforsterker, gir både den enorme kraften og lydens raffinement som kreves av de fineste hjemmekinosystemene. Med fem kanaler, som hver kan produsere 200 kontinuerlige watt hver til 8 ohm belastninger (en full kilowatt utgangseffekt!), Mestrer RMB-1585 ethvert A / V-system uavhengig av høyttalerbelastning eller romstørrelse.

Men det er ikke bare ren utgangseffekt som skiller RMB-1585. Det er evnen til å reprodusere både dynamikken i en Hollywood-suksess og de musikalske nyansene til akustiske instrumenter som skiller den ut. Hvor kommer denne balansen fra? Det er et direkte resultat av Rotels berømte balanserte designkonsept der krets topologi og valg av deler smelter sammen i jakten på lydkvalitet.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 5 Kanaler
Effekt i Watt (RMS) 200
Farge Sort
Produsent Rotel


Nedlastinger