115 115 115 115 115 115 115 115

SVS SB16-Ultra - Sort Eik

Referanse subwoofer

Varenr: 100109
FargeSort
33 999,-Stk
-+
Velg varianter...
4 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

SVS SP-16 Ultra subwoofer

En av de beste subwoofere i sin klasse. Med et 16? basselement i lukket kabinett og en forsterker på 1500W RMS (5000 watt maks effekt), DSP og kontroll via app for smarttelefoner. SB16-Ultra har et massivt 16? element med en kraftig 8? spole og en klasse D-forsterker på utrolige 1500 watt RMS og 5000 watt maks effekt. Alt styres via en app for smarttelefon og nettbrett som lar deg stille inn subwooferens parametere etter egne preferanser. Dette er den ultimate subwooferen i lukket kabinett!

Ved utformingen av den største og beste driveren som noen gang er brukt i en SVS-subwoofer, var det viktig å kunne overgå de høye standardene for kontroll og nøyaktighet som man finner i alle andre subwoofere fra SVS. Dette gjør at SB16-Ultra kan håndtere de enorme kreftene et 16? element med en 8? magnetspole produserer. Utviklingen av SB16-ultra har resultert i en subwoofer med ekstremt lav forvrengning og som spiller med full kontroll, noe som gjør at den spiller kraftfullt selv det laveste frekvensområde. Større elementer er naturlig nok vanskeligere å kontrollere, men den robuste spolekonstruksjonen i 16-Ultra sikrer nøyaktig frekvensrespons og en utrolig dynamikk.

Den lette og stive 16? elementet består av en glassfiber/harpiks/kompositt-blanding som gir optimal stivhet for forflytning av luft og sonisk energi uten å forvrenge eller miste kontrollen. Med SVS-appen for Apple® og Android®, kan du oppleve det fulle potensialet til en av verdens beste subwoofere. Appen kobles opp med Bluetooth og kan kontrollere alle DSP-funksjoner og lagrer dine egendefinerte forhåndsinnstillinger for film, musikk og spill. Dette gir deg mulighet til å finjustere bass fra din foretrukne lytterposisjon. 3-bånds parametrisk EQ-kontroll gir deg nøyaktige justeringer av frekvenskurven. Brukerne kan forbedre ytelsen ved å eliminere uønskede topper og romling, samt kunne løse andre utfordringer man skulle ha med rommet. 2-veis kommunikasjon mellom smarttelefon og subwoofer viser innstillinger i sanntid både i app og på subwoofer. Du har også full kontroll via IR-fjernkontrollen og displayet i front. 

Egenskaper

Produktinformasjon

Effekt i Watt (RMS) 1500
Elemtstørrelse 16"
Farge Sort
Produktserie SVS 16-Ultra Subwooferserie
Produsent SVS


Nedlastinger