448 448 448 448 448 448 448 448 448 448

McIntosh MI254

4 kanals effektforsterker

Varenr: 100442
69 999,-Stk
-+
5 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

McIntosh MI254

For deg som ønsker eksepsjonell "McIntoshlyd" i alle rom eller trenger 4 ekstra kanaler i hjemmekinoen din! Den allsidige MI254 er en 4 kanals klasse-D forsterker som leverer 250W i 8 ohm og 300w i 4 ohm. Dette får den til ved hjelp av meget sofistikert "closed loop digital switching" forsterkere, med ekstremt kraftige strømforsybinger for å levere nivåer skjeldent hørt fra multikanals forsterkere for instalasjon.

Den har en lekker formfaktor som gjør den lett å plasere med 2U rack montering via de inkluderte monteringsbrakettene. Som en veldig effektiv klasse-D Forsterker trenger den ikke bråkete vifter for å holde seg innenfor dens opperasjonstemratur.

På front panelet har man fire multifargede LED indikatorer som gir status per kanal og to VU-meter som viser kanal 1+2 og 3+4. På baksiden finner man både ubalansert og balanserte innganger i tilleg til solide gullbelagte høyttalertilkoblinger i tilleg til 2 buser.

Den har også "Loudspeaker Guard" som er klasse-D varianten av Powerguard, om monitorerer og justerer input signalet med lysetshastighet og gjør live justeringer for å hindre stygge og skadelige topper i signalet. så du kan spille høyere uten å være redd for å sprenge høyttalerne dine!

Og selvfølgelig Sentry Monitor™ som er en "sikringsløs" kortslutningsbeskyttelse som slår av utgangseffekten før spenningen passerer trygge nivåer og resetter seg automatisk så du slipper når faren er over, så du kan omgås(les støvsuge rundt, eller koble av og på) høyttalerne og høyttalerkablene dine uten å være redd for å kortslutte forsterkeren din!

Egenskaper

Produktinformasjon

Antall effektforsterker-kanaler 4 Kanaler
Effekt i Watt (RMS) 250
Produsent McIntosh


Nedlastinger