18069

McIntosh MCD12000

Referanse SACD/CD-spiller

Varenr: 102032
149 999,-Stk
-+
ikke på lager (0 dager)
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon

McIntosh MCD12000

En ny referanse SACD-spiller tok nettop tronen over alle CD spillere!

Klassifisert som en SACD/CD spiller, men med en av markedets råeste DAC'er er MCD12000 det perfekte supliment til C12000 forforsterkeren! Musikk Spilt gjennom en av de mange digitale inngangende eller fra CD/SACD går gjennom en hinsides DAC med 8 kanaler designet for å oppnå den mest audifile ytelsen, samt spille musikken din som den var ment rett fra studio!

I hjertet av MCD12000 sitter to stk ESS SABRE PRO ES9038PRO 32-bit/8-kanals DAC'er. En for venstre kanal, og en for høyre kanal. Begge to bruker ESS's patenterte HyperStream® II arkitektur og "Time Domain Jitter Eliminator" (som det heter på godt norsk) for å levere ytelse uten like som vil fylle det mest krevende av oppgaver når det kommer til digitale lyd-avlesninger.

Med telte Analoge og digitale strømforsyninger, samt delt chassis, leverer MCD12000 et signal til støy nivå som er i en helt egen liga! Grunnet at du slipper interferens fra digital til analog strøm, men også fra strøm forsyningene og opp i de delikate analoge kretsene.

Det er syv digitale innganger i baken på MCD12000: to coax, to optisk, en USB(Type B) for lyd fra datamaskinen din, en AES/EBU og en MCT input. Coax og optisk inngangene støtter 24-bit/192kHz mens USBinngangen støtter 32-bit/384kHz samt DSD512 og DXD384kHz

MCD12000 har dedikerte balanserte(XLR) og ubalanserte(RCA) linjeutganger for både rør og transistor konfigurasjon. Det er brukt ett 12AT7 og ett 12AX7A rør per kanal, og transistorløsningen er med dikret kretser for oppamping. Det er også en coax og optisk utgang for fleksibilitet for å koble til alle typer systemer.

I tilleg til å spille SACDer og CDer, kan MCD12000 også spiller CD/DVD-plater med massehvis av formater, som: AAC, AIFF, ALAC, DSD (up to DSD128), FLAC, MP3, WAV, and WMA. Med et dobbelt laseroppsett leser den disken så presist som mulig. og med en støpt aluminiums CD-skuff og digitalt styrt servo oppererer den raskt og stilllegående.

 Sist men ikke minst er CD-spilleren et smykke i systemet ditt, med matchende design til både nye og gamle Mcintosh komponenter. Sort glass plate med bakbelyst tekst of display, to lekre blå McIntosh meter som viser signalet ut fra spilleren og et stødig lekker kabinett med kraftge håndtak i front for å match det nye designspråket til McIntosh!


Egenskaper

Produktinformasjon

Antall forforsterker-kanaler 2
Integert DAC Ja
Produsent McIntosh
SA-CD Kompatibel Ja


Nedlastinger