Ortofon AS-212R 9-tommers  referansetonearm

Ortofon AS-212R

9-tommers referansetonearm

Varenr: 102446
36 999,-Stk
-+
Ikke på lager
ProduktinformasjonNedlastinger
Produktinformasjon

Ortofon AS-212R tonearm


En ny referanseklasse
Ortofon introduserer to nye tonearmer i referanseklassen, AS-212R og AS-309R. Tro mot arven fra deres klassiske AS-212- og AS-309-modeller, representerer de nye referanseklasse-tonearmene den høyeste standarden innen high-end produksjon.

 

Presist ingeniørarbeid og håndmontering
Med over 130 redesignete komponenter er Reference-tonearmene laget med enestående mekanisk presisjon og avansert ingeniørkunst. Dyktige håndverkere monterer, justerer og gjennomgår nøye hver komponent i hver tonearm, og sikrer enestående kvalitet og ytelse. Dette fokuset på detaljer optimaliserer alle aspekter av tonearmen, og fanger opp de subtile nyansene av musikken din i sin reneste form.

 

Eksepsjonell referanseklasse
Hver enkelt komponent av tonearmene er oppgradert med materialer nøye valgt for å minimere uønsket vibrasjon og forvrengning, og sikrer den beste mulige samspillet med pickupen din.
 


Nøyaktig avspilling
Både AS-212R (9 tommer] og AS-309R (12 tommer) følger Baerwald-justeringen for optimal sporingsytelse og nøyaktig avspilling.

 

Ultimat kompatibilitet
Utstyrt med en universell kontakt og levert med to motvektslodd i ulike størrelser passer tonearmene til et bredt spekter av pickup-er fra Ortofon Concorde-serien til SPU-serien, inkludert alle pickup-er montert på et egnet headshell. Dette gir tilpasningsdyktighet og allsidighet for å møte dine spesifikke behov.

 

High-end tonearm-kabel
Velkjent for de fleste HiFi- og high-end entusiaster: Ortofon 6NX-TSW1010 tonearm-kabele er inkludert som en del av tilbehøret som leveres sammen med hver tonearm.

 

Ultra-høy oppløsning
Høypresisjonslagre produsert i Japan sammen med ultra-tynne oksygenfrie kobberinnerledninger sikrer problemfri bevegelse av tonearmene og feilfri signalgjennomføring, noe som resulterer i en ultra-høy oppløsning.

 

Luskuriøst design
Et luksuriøst og sofistikert visuelt design i svart matt og sølvkrom pryder de mer enn 130 høy-presisjonsmaskinerte delene spesielt utviklet og produsert for de to tonearmmodellene.

 

SPESIFIKASJONER

Pickup-vekt
18 til 26 g./26 til 38 g. (standardvekt, inkludert headshell/tyngre vekt, inkludert headshell)
 

Monteringsavstand 
214 mm
 

Effektiv lengde
232 mm
 

Overheng
18 mm
 

Offset-vinkel
23.75
 

Armakseldiameter
18 mm
 

Anbefalt hull-diameter for armaksel
22 mm
 

Tonearm-vekt
600 g/630 g. standardvekt/tyngre vekt
 

Høyde over monteringsflaten
59 - 79 mm (opp til toppen av tonearmen)
 

Radial klarering for motvekt
80 mm for standardvekt; 89 mm for tyngre vekt (målt fra svingpunktet)
 

Avstand fra monteringsflaten til toppen av tallerkenen
20 - 48 mm

Effektiv armmasse
7 g

Nedlastinger