207 207 207

Rotel A11 Sort

Klassisk stereoforsterker

Varenr: 100201
FargeSort
7 999,-Stk
-+
Velg varianter...
2 på lager
ProduktinformasjonEgenskaperNedlastinger
Produktinformasjon
Rotel A11 integrert forsterker

A11 er en integrert forsterker på 50 watt per kanal med Bluetooth som støtter aptX og AAC. I tillegg finnes innebygget riaa for MM-pickuper. En suveren forsterker for alle som ikke behøver en overflod av innganger, men allikevel vil spille av musikk trådløst.

Med de samme rene linjene som resten av 14-serien, sniker A11 seg inn mellom A10 og A12 med sine 50 watt i 8 Ohm. Her finnes 4 analoge innganger i tillegg til MM Phono-trinn for de som også foretrekker vinyl. Mad Bluetooth aptX og støtte AAC-filer kan du strømme musikken din trådløst i høy kvalitet. A11 har også en “pre-out” for tilkobling til andre forsterkere.

Alt suppleres av Rotel sin skreddersydde og overdimensjonerte toroidal-trafo. Med råvarer hentet kun fra de beste leverandører sikrer Rotel A11 stabil drift under tøffe forhold. Og den lydkvalitet snakker for seg selv.

Rotel startet med produksjon av HiFi i Japan for over 50 år. Siden den gang har de etablert seg som en betydelig produsent av lydprodukter av meget høy kvalitet. Egenproduserte strømforsyninger perfekt tilpasset hvert enkelt produkt og spesielt utvalgte komponenter er noe av det som står bak Rotel sin suksess.

Egenskaper

Produktinformasjon

Effekt i Watt (RMS) 50
Farge Sort
Integert DAC Nei
Produsent Rotel
Riaa Type MM


Nedlastinger